Aalborg Akvarieforening

by Administrator 13. February 2012 13:27

Aalborg Akvarieforening er en af de ældste foreninger i Danmark, hvor temaet er akvariefisk, dyr og planter. Foreningen blev stiftet tilbage i 1943, og har siden da gået i front på mange ting inden for denne verden.

Foreningen afholder blandt andet hvert år et Aalborg Akvarieforening symposium, hvor der kommer foredragsholdere fra hele verden for at fortælle om deres erfaringer og dele ud af deres viden.
Af store navne som har været der, kan der nævnes navne som Frank Schäfer, Peter Burgess.

Vi afholder også løbende foredrag med danske foredragsholdere i årets løb, men vi tager også på ture som til Creedo, Tropica og andre Akvarierelateret steder, hvor man som medlem kan komme med.!

Så er du akvarie interesseret og er fra Aalborg og opland, kan det måske være noget for dig. Vi holder aften hver tirsdag, hvor du er velkommen til at komme og kigge, få råd og vejledning og ikke mindst for at se om foreningens verden er noget for dig.

Tags: , , ,

Comments (1) -

gulvmagasinet
gulvmagasinet United States
7/8/2014 2:35:07 PM #

What is meant by a smoothing ? Floor Sanding is a process carried out when it comes to a new surface on a wooden floor. Floor planing and smoothing are often confused, but are two completely different things.
http://gulvmagasinet.dk/

Reply

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading


Om styr på dyr

Styr på dyr er stedet hvor alle dyr elskere kan skrive om deres hjemmeside, butik, webshop, forum. Kort sagt har du noget om dyr som du gerne vil dele med alle andre, så opret dig som forfatter og lav et indlæg om det.

Det eneste der er af krav er at det skal være unikt, det vil sige din tekst skal være det. Du må gerne bruge billeder og små film, linke til din egen side dog hold antallet af links ned under 4.

Så uanset om din hjemmeside, blog eller andet handler om fisk, fugle, heste, slanger, padder så er det velkommen her.

Så kom og del din viden om gode hjemmesider og blogs!

Opret din konto her Opret konto

Hvis du har problemer med din konto så skriv en mail på webmaster[@]styrpaadyr.dk


Month List