Koi Larsen - Salg af Koi til private i Nordjylland

by Administrator 27. August 2011 11:37

Som havedams ejer ved du alt om at priserne på Koi, Karper, Stør og alle de andre havdedamsfisk til tider kan være alt for dyre. Dette er også en af årsagerne til at Koi Larsen er startet op som forhandler af havedamsfisk, men også på grund af vores kærlighed til netop disse fisk.

Hver år henover sommeren vil du altid kunne find en god handel når du kigger forbi, skulle vi mod forventning ikke have de eller den fisk du ønsker, er der muligheder for at kan få den bestilt hjem til dig. Dog er fisk ikke det eneste vi sælger, du kan også købe vækstfoder, alm. foder eller foder med farvefremmer så dine fisk bliver endnu pænere. Dertil har vi også et bredt udvalg af tilbehør til din have dam.

Blot besøg vores hjemmeside for oplysninger, og så enten ring eller skriv.

Tags: , , , , ,

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading


Om styr på dyr

Styr på dyr er stedet hvor alle dyr elskere kan skrive om deres hjemmeside, butik, webshop, forum. Kort sagt har du noget om dyr som du gerne vil dele med alle andre, så opret dig som forfatter og lav et indlæg om det.

Det eneste der er af krav er at det skal være unikt, det vil sige din tekst skal være det. Du må gerne bruge billeder og små film, linke til din egen side dog hold antallet af links ned under 4.

Så uanset om din hjemmeside, blog eller andet handler om fisk, fugle, heste, slanger, padder så er det velkommen her.

Så kom og del din viden om gode hjemmesider og blogs!

Opret din konto her Opret konto

Hvis du har problemer med din konto så skriv en mail på webmaster[@]styrpaadyr.dk


Month List